WordPress

CMS:ets motsvarighet till Muhammad Ali. Helt oslagbart!

WordPress för hantering av innehåll på webbsidor

WordPress är världens största system för att hantera innehåll på webbsidor (CMS). Det är baserat på öppen källkod och är gratis att ladda ner och använda. Det är ett väldigt flexibelt och stabilt system som vi på Plucera uteslutande använder för alla våra projekt.

Användarvänligt

Användarvänligt

Eftersom WordPress är så enkelt att använda går uppdateringar och arbetet med webbsidor snabbt och smidigt, vilket underlättar både för oss och våra kunder.

Plugins

Plugins

Med 1000-tals plugins finns det nästan inga begränsningar för vilka funktioner man kan bygga in på webbsidan. En stor del av alla plugins är gratis.

Unik design

Unik design

Vi har som policy att varje kund ska få sin unika design av webbsidan. Med WordPress är detta inget problem då vi kan bygga mallar som fungerar oavsett hur designen ser ut.

Perfekt för SEO

Idag är någon typ av optimering av webbsidan nästan ett måste för att nå framgångar i sökmotorer. WordPress är en riktigt bra grund att stå på och har till och med omnämnts av Google som ett bra och sökmotorvänligt verktyg. Med rätt kunskap kan man sedan optimera WordPress ytterligare för att bli så bra som det är möjligt vad gäller SEO. Får våra kunder som vill satsa på att komma högt i rankningen har vi kompetenta samarbetsparters som kan hjälpa till med det.