Webbdesign

Digital perfektion och för mycket kaffe sen 2003

Grunden för vårt arbete inom webb är att bygga webbsidor.

Vi fokuserar på att bygga webbsidor/hemsidor som är unika, grafiskt tilltalande, lättnavigerade och enkla att uppdatera via verktyget WordPress. Vi bygger aldrig webbsidor baserade på färdiga mallar utan skapar en ny unik produkt från grunden i varje projekt.

Designgaranti innebär ökad trygghet för våra kunder

När vi skapar webbsidor jobbar vi alltid med fasta priser. För att kunden ska känna sig trygg med oss som webbyrå erbjuder vi därför alltid en designgaranti vilket innebär att vi jobbar med designen tills kunden är 100% nöjd.

Alla nya projekt startar alltid med ett ”blankt papper” och tillsammans med kunden diskuterar vi behov, krav och önskemål som ska implementeras i designen.

WP-support för en tryggare vardag

WP-support för en tryggare vardag

Vi hjälper våra kunder att uppdatera WordPress samt plugins till senaste versionerna och fixar eventuella problem som kan uppstå i samband med uppdateringen via vårt supportavtal ”WordPress – Underhållspaket”.

Wordpress som plattform - det smarta valet

Wordpress som plattform - det smarta valet

WordPress är världens största verktyg för att hantera innehåll på webbsidor (CMS). Det är baserat på öppen källkod och är helt gratis att ladda ner. Tiotusentals plugins gör det mycket flexibelt och skalbart.

Mer om Wordpress

Samarbetspartners för webbhotell och SEO

Samarbetspartners för webbhotell och SEO

Vår filosofi är att vi satsar på att göra det vi är absolut bäst på. Områden där vi inte har lika hög kompetens som ex. webbhotell och sökmotoroptimering (SEO) tar vi hjälp av trygga samarbetspartners.

Håll er nya webbsida uppdaterad med eller utan vår hjälp

En webbsida kan vara svår att bygga, men ska vara enkel att underhålla. Vår utgångspunkt för alla projekt, är att även kunder med mindre datorvana ska kunna uppdatera innehållet på egen hand. Vid varje projektslut har vi alltid en genomgång om hur WordPress fungerar, så att kunden själv har möjlighet att uppdatera webbsidan. Har kunden varken tid, ork, eller möjlighet att underhålla sidan själva, finns vi givetvis tillgängliga och kan bistå med support.