Grafisk design

Ofta anpassad för webben, men även fysisk design du kan ta på och hålla i

Webbyrå = inte bara produktion för webben

Ett vanligt missförstånd är att vi som webbyrå endast utför arbeten som används på webben. Det är helt fel! Vi designar allt du kan tänka dig. Allt ifrån årsredovisningar, emissionsdokument, logotyper, broschyrer, mässmaterial till enklare saker som visitkort, brevpapper m.m.

Design av trycksaker Årsredovisningar, folders, reklammaterial, visitkort m.m.

Digital design men även fysisk design som du kan ta på och hålla i. Vi designar allt du kan tänka dig både för digitalt bruk eller i tryckt format. Från det lilla visitkortet till mer omfattande reklammaterial och årsredovisningar.

Emissionsdokument Prospekt, teasers, annonsering m.m.

Vi har under åren designat ett hundratal emissionsdokument till börsnoterade bolag där uppdragen har varit väldigt varierande. Från att designa ett prospekt på 100 sidor till att ta fram en mindre tryckt folder eller banner-annonsering. I mer än tio år har vi jobbat väldigt nära våra vänner på Sedermera Corporate Finance som är specialister inom finansiell kommunikation, men vi har även jobbat tillsammans med andra aktörer så som Redeye, Avanza och Stockholm Corporate Finance.

Grafisk profil Logotyp, visitkort, profilering m.m.

Från ett blankt papper till en komplett grafisk identitet. För det lilla bolaget kan det ibland räcka med att skapa en logo, men ibland krävs ett mer omfattande arbete med att skapa en grafisk profil. Från idé till verklighet. Vi kan hjälpa er att skapa en komplett grafisk plattform. Så som logotyp, typsnitt och en färgprofil.