Plucera Webbyrå

Det digitala finsnickeriet

Webbdesign och grafisk formgivning

Vårt fokus ligger på det digitala hantverket och har gjort sedan 2006 då vi tog vårt första spadtag. Vi arbetar med ett kreativt skapande och jobbar därför inte med färdiga mallar. Vi skräddarsyr alla webbsidor och grafisk produktion efter kundens önskemål.

Vi är Plucera Webbyrå!

Vi är Plucera Webbyrå!
Webbdesign

Webbdesign

Plucera har sedan 2003 byggt webbsidor/hemsidor som är unika, grafiskt tilltalande och lättnavigerade. Vi bygger aldrig webbsidor baserade på färdiga mallar utan skapar i varje projekt en ny unik produkt från grunden utifrån kundens behov och önskemål. Webbsidorna är tack vare verktyget WordPress enkla att uppdatera, vilket gör att många av våra kunder själva jobbar aktivt med att modifiera bilder och texter.

Läs mer här!

Grafisk formgivning

Grafisk formgivning

Vårt dagliga arbete i vår digitala verkstad, kan i korta drag sammanfattas på följande sätt. Pussla ihop färg, form och text på ett trevligt och tilltalande sätt. Det kan antingen ske helt från scratch där vi utgår från ett blankt papper, eller så kan det handla om att jobba med tidigare framtaget material, men göra det ännu bättre. Ett arbete som på många sätt kan vara både varierande, kreativt och krävande med ibland orimliga deadlines. Vi arbetar med all typ av grafisk formgivning. Allt ifrån att skulptera fram en logotyp till att svetsa ihop en omfattande årsredovisning.

Läs mer här!