Därför ska man välja WordPress

När man som företag ska välja publiceringsverktyg/CMS för sin webbsida finns det många saker man bör tänka på. Vi presenterar nu varför det valet ska vara WordPress för dig och ditt företag.

WordPress är gratis!

WordPress är gratis och kan laddas ned av vem som helst. Vi tar inte ut några månadsavgifter för WordPress eller betalt för WordPress på något annat vis. Det vi tar betalt för är att skapa en unik & användarvänlig design, koda denna i xhtml/css så den fungerar i alla webbläsare, bygga upp webbsidans struktur och lägga in innehåll samt konfigurera WordPress med plugins och annat som behövs för att Ni ska få en lättadministrerad webbsida.

Perfekt för SEO

Idag är någon typ av optimering av webbsidan nästan ett måste för att nå framgångar i sökmotorer. WordPress är en riktigt bra grund att stå på och har till och med omnämnts av Google som ett bra och sökmotorvänligt verktyg. Med rätt kunskap kan man sedan optimera WordPress ytterligare för att bli så bra som det är möjligt vad gäller SEO.

Användarvänligt

Det är oerhört enkelt att komma igång med och använda WordPress. Utseendet på administrationsdelen är byggt för att vara användarvänligt och i princip alla klarar av att uppdatera sin webbsida.

Uppdateringar sker snabbt

Om något säkerhetshål upptäcks i WordPress är utvecklarna snabba med att rätta till detta och släppa en uppdatering. Det är en av fördelarna med webbmjukvaror och framför allt projekt som utvecklas med öppen källkod.

Uppgraderingar är gratis

Eftersom WordPress är gratis kostar det heller ingenting när mjukvaran uppdateras till en nyare version.

Alla företag mår bra av en blogg

I och med att WordPress i grunden är en bloggplattform finns allt som behövs för att börja blogga på plats. En blogg är ett riktigt bra verktyg för att kontinuerligt arbeta med SEO samt ger en till på köpet en mer personlig ton jämtemot webbsidans besökare.

Ni blir leverantörsoberoende

Istället för att Ni blir beroende av oss som leverantör med ett egenbyggt innehållssystem så får Ni ett system som Ni kan flytta vart Ni vill och med oändliga möjligheter att bygga på funktioner.