I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

WordCamp Stockholm till helgen

20 oktober 2010

Vi har skrivit ett antal bloggposter om WordCamp (vi är ju också sponsorer) och på fredag förmiddag så åker vi (eller flyger för att vara mer exakt).

Fredagen

Vi har några möten inbokade under fredagen innan #WPbar väntar på kvällen. Där kommer vi mest troligt att visa upp våra specialtryckta tröjor för första gången. Och dricka öl. Och träffa sköna människor?

Lördagen

På lördag börjar själva konferensen och vi ser mycket fram emot de sessions som ska hållas. SEO med Nikke LindqvistTDH om WP bortom bloggen (mycket av det vi arbetar med). Det kommer dock bli extra spännande att lyssna på Jonatan Fried som ska berätta hur fokus.se arbetar med WP. Då vi fått en och annan fråga på liknande sidor kan det vara kul att se om deras lösning ligger nära den vi själva funderade ut.

Lite senare på kvällen ska det bli talkshow med bl.a. Joakim Jardenberg om vi inte är helt felinformerade. De körde ett liknande upplägg för 24hbc förra hösten.

Därefter kommer det bli middag och lite senare drar utmaningarna och natthacket igång. Något natthackande ser det dock inte ut att blir för oss utan vi kommer troligen dra iväg på lite andra äventyr. Vi utnyttjar helgen för lite teambuilding också.

Söndagen

På söndagen ska det bli väldigt spännande att se resultatet av nattens aktiviteter. Kommer vi få se någon ny och revolutionerande plug-in? Kommer någon kanske utveckla en plugg för att kopiera sidor/custom posts? Kanske en plugg för att kunna spara revisioner för framtida uppdatering eller varför inte en plugg-in som gör det enklare att navigera i administrationen när man håller på att bygga upp en webb?

Vi flyger hem framåt kvällen.