I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Två kunder nominerade till årets entreprenör

3 maj 2012

Stort grattis till två trogna Plucerakunder som nominerats till Årets Entreprenör på Bjäre, Erik Paulsson stipendiet 2011!

Gran Canaria Experten

Gran Canaria Experten drivs med stor passion av Lotta Jenssen och Stene Boldt som har arbetat med turism och service i nästan 25 år.

Företaget specialicerar sig på att leverera annorlunda upplevelser på Gran Canaria och har allt från vandringsresor, hälsoresor och golfresor till gruppresor och konferensresor i sitt utbud.

Räckesbutiken

Räckesbutiken, som drivs av André Svensson & Andreas Wedberg, vill vara den bästa leverantören av glasräcken och andra räcken för inom- och utomhusmiljö i Sverige och erbjuder kunderna att köpa produkter via företagets webbsida.

I webbutiken erbjuds fyra olika räcken, aluminiumräcke, ett rostfritt räcke, ett helt utan stolpar, ett stolpfritt räcke samt glas & klämfästen för befintliga stolpar. Alla räcken kan skräddarsys av kunden själv genom många olika val av detaljer.

Givetvis håller vi på Plucera tummarna för båda företagen och vi vill samtidigt passa på och gratulera Magnus Häggbom på MH Alive, som är den tredje nominerade i samma kategori.