I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Res till Gran Canaria med experthjälp

18 juli 2010

Vad kan vara mer passande än att mitt i stekande svensk sommar lansera ett nytt och fräscht resebolag med fokus på Gran Canaria?

Grancanariaexperten.se (GCE) heter webbsidan och drivs av det nystartade Ängelholms-bolaget JBC Travel Group. Man säljer föga överraskande resor till Gran Canaria men väljer att profilera dessa som ”annorlunda upplevelser” med teman inriktade mot såväl klassiska områden som golfresor, men också med nya grepp som vandringsresor och tjejresor.

Vi har hjälpt GCE med såväl logga som design av webbsidan. Därtill har vi satt upp bokningsmöjligheter av resorna med hjälp av WordPress-pluggen WP e-commerce.

Vårt uppdrag gick bland annat ut på att försöka få GCE att sticka ut inom resor till Kanarieöarna, en väldigt konkurrensutsatt marknad. Vi arbetade, tillsammans med Lotta på GCE, fram ett koncept som känns lekfullt men ändå seriöst.

Sidan är nu lanserad men arbetet för oss fortsätter. Vi ska nu gå igenom olika sociala medier att integrera. Förresten, bli gärna ett fan av CGE på Facebook!