I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Plucera presenterar ny webbsida för City Network

22 maj 2009

Under de senaste månaderna har vi arbetat intensivt med att ta fram en ny webbsida för City Network webbhotell.

Tillsammans med City har vi tagit fram både en ny form och nya koncept för produkterna. Vi har valt att fokusera mycket på att City ska bli så öppna, genomskinliga och justa som möjligt. Det går rakt igenom hela utbudet, från prestanda och innehåll i webbhotells- och serverpaketen till avtal och prissättning, där vi har försökt ligga så billigt som möjligt. Resultatet är att City är, om inte allra billigast, så nära nog billigast i Sverige.

Det vi hade att utgå ifrån var egentligen bara färgen orange och upplägget med att fokusera på domännamn, dedikerade servrar och webbhotell. Genom arbetet har många nya vinklingar gjorts och en del av de goda idéerna har även sparats för lite längre fram. Vi kommer alltså troligen få se en hel del uppseendeväckande nyheter lite längre fram.

.se-domän för endast 74 kr (inkl. moms) är billigare än vad vi kunnat hitta någon annan stans. Webbhotellspaket för 74 kr/mån (inkl. moms) är marginellt dyrare än någon konkurrent, men paketet är innehållsmässigt vida överlägset. Sedan har vi serverpaketen som varken har bindningstider eller startkostnader.