I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

PledPharma redo för börsen med ny webbsida

15 december 2010

Våra kund, Accelerator, har ett dotterbolag vid namn PledPharma som inom kort ska delas ut till aktieägarna. PledPharma planerar att i samband med detta lista sin aktie på OMX First North och har nu fått en ny webbsida.

Publikt bolag

PledPharma kom till oss och ville har en [intlink id=”tjanster” type=”page”]ny webbsida[/intlink]. Den gamla webbsidan var just gamal och behövde såväl ett nytt fräscht grafiskt utseende och även en översyn av innehåll och funktionalitet. Det var också viktigt att sidan var förberedd för de krav som publika/listade bolag har.

Design i de svenska färgerna

Den grafiska profilen som PledPharma har, i form av befintlig logotyp, innehåller färgerna gul och blå. Detta försökte vi lägga vikt på och ta med på ett bra och snyggt sätt.

Mot sjukdomar som t.ex. cancer

PledPharma utvecklar och säljer produkter och lösningar för att behandla sjukdomar som uppkommer av oxidativ stress. Detta kan t.ex. vara hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, Alzheimers och Parkinsons.

Webbsida på WordPress

Liksom alla våra nyproducerade webbsidor är PledPharmas sida byggd i [intlink id=”wordpress” type=”page”]WordPress[/intlink]. Den finns på två språk med hjälp av verktyget WPML.