I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Planeringen av #plucera.se2011 inleds

4 november 2010

De som har varit med oss en längre tid känner nog till att vi har som regel att [intlink id=”arbetet-med-plucera-se-inleds” type=”post”]släppa en ny version av plucera.se[/intlink] vid [intlink id=”sa-byggde-vi-plucera-se” type=”post”]årsskiftet varje år[/intlink]. Detta kommer även hända vid kommande årsskifte.

Vår nuvarande webbsida är nog en av de vi varit mest nöjda med under alla år. Vi har även fått mycket positiv respons vilket känts roligt. Dock finns det saker som vi inte varit nöjda med och som nu kommer ses över.

Rebirth of the portfolio

[intlink id=”portfolio” type=”page”]Vår portfolio[/intlink] har alltid varit en viktig del av vår webbsida. Den fungerar som en mycket bra källa att hänvisa potentiella kunder till när det gäller svar på frågor som om vi kommer klara av att leverera tillräckligt fräsch och modern design. Tyvärr hängde inte portfolion med riktigt när vi skapade årets webbsida som var vår första på WordPress.

Vår nya portfolio kommer inte visa objekten i pop-up-fönster/lightbox utan varje objekt kommer ha sin egen sida samt att vi kommer bygga in lite Facebook-funktioner. Vi kommer också vara lite mer restriktiva kring vilka projekt som hamnar där på grund av [intlink id=”nar-kunden-bestammer” type=”post”]saker som vi tagit upp tidigare[/intlink].

Mer innehåll

Vi kommer bygga mer innehåll och en djupare sajt. Detta gör vi av lite olika skäl. SEO är ett. Ge en bättre bild av vad vi kan erbjuda är ett annat.

Storlek på header

Vi lever inte alltid som vi lär. Vår header är för stor. Framför allt på undersidorna där innehållet behöver komma mer i fokus.

Twitterfeed

Mest troligt kommer vi inte visa våra twitterfeeds på alla sidor. Vi kommer behöva använda utrymmet till bättre saker.

Disqus

Vi kommer börja använda Disqus för kommentarerna, i alla fall som det känns just nu. Varför? Det har visat sig att det är ett bra och smidigt sätt att få folk att kommentera. Vi slipper administration och förhoppningsvis även lite spam (inte för att vi får några mängder nu) .

WordPress

Vår webbsida kommer ha mer material som är kopplat till [intlink id=”wordpress” type=”page” ]WordPress[/intlink]. Vi vill inte i dagsläget riktigt avslöja vad detta innebär.

Vi tar gärna emot förslag på andra saker eller funktioner vi borde ha på vår webbsida.