I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Ny version av Räckesbutiken

10 juni 2010

Räckesbutiken.se växer och i och med detta kände man att [intlink id=”rackesbutiken-som-ikea-for-altanracken” type=”post”]den tidigare webbsidan[/intlink] behövde få nytt fokus och ny utformning.

Vi har byggt nya räckesbutiken med ett större fokus på sälj och nu, förutom det tidigare aluminiumräcket, även ett rostfritt räcke och ett stolpfritt räcke.

Prisberäknings- och beställningsmodulen är också helt ombyggda vilket förhoppningsvis ger ett bättre intryck och ökar användbarheten. Kunderna kan enkelt själva räkna ut vad ett balkongräcke eller altanräcke kostar för just deras balkong eller altan, vilket är en sällsynt funktion bland konkurrenterna.

Johan, grafisk formgivare i projektet, säger:

”Jämfört med den gamla så lyckades vi verkligen förmedla den nya shopp-känslan. Designen blev enkel och tydlig och med en bra färgkombination. Gillar också starkt lightbox-funktionen”

Dan, webbdesigner, kommenterar:

”Med nya versionen av räckesbutiken gick vi hårt ut och använder mycket CSS3 som gradients, rgba och box-shadow för att nämna några. Vi gör detta med brett webbläsarstöd också vilket känns extra roligt.”

Till sist, vad anser då kunden själva om den nya webbsidan?

Andre Svensson på Räckesbutiken.se:

”Vi är otroligt nöjda med resultatet och känner verkligen att Plucera lyckades ta fram det vi vill förmedla. Den nya prisuträkningen och beställningsfunktionen känns också klockren. Nu ska vi ta vårt erbjudande ytterligare ett steg och utvecklingen av webbsidan fortsätter”.