I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Nu söker vi nya medarbetare

27 november 2013

Efter ett intensivt och händelserikt år hos Plucera Webbyrå har vi nu börjat se oss om efter nya medarbetare.

Plucera är en liten webbyrå i centrala Helsingborg med 3 personer i organisationen. Vi jobbar främst med webbdesign och grafisk formgivning för både webb och print.

Vi söker nu folk på flera positioner.

Webbdesigner:
Du ska ha väldigt goda kunskaper inom XHTML, HTML5, CSS och JavaScript/jQuery. Då vi arbetar uteslutande med WordPress så bör du även ha bra koll på det. Då WordPress är PHP-baserat så är det ett stort plus om du är grym på PHP-kodning.

Grafisk formgivare:
Du ska vara duktig på Photoshop, Illustrator samt InDesign. Har du jobbat nära ett tryckeri och vet vilka krav de ställer på dig som formgivare så är detta en stor bonus.

Säljare:
Som säljare skall du både bearbeta nya och befintliga kunder och tycka att kundrelation är roligt. Vi säljer kvalité framför massproduktion och vill ha en nära relation med våra kunder. Våra kunder skall känna sig trygga i sitt val av webbyrå och vi vill alltid bygga en långsiktig relation.

För oss är det viktigaste att du är social med rätt personlighet som funkar bra i teamet.

Känner du att Du är rätt person för någon av ovanstående tjänster, så är du välkommen att skicka in din ansökan till oss, tillsammans med ett personligt brev, CV samt arbetsprover.

Vi kommer att behandla alla ansökningar

Skicka din ansökan till: info@plucera.se