I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Norrtelje Brenneri, punch och snaps från Roslagen

16 december 2010

Är du sugen på en snaps till julbordet, kanske du borde passa på och beställa en Roslagssnaps från Norrtelje Brenneri. Det lilla bränneriet i Norrtelje har nu fått en ny webbsida.

Pris för sitt fruktdestillat

Norrtelje Brenneri är först i Sverige med tillverkning av fruktdestillat och vann även pris för detsamma vid en tävling i Österrike, 2007. Man har också ekologisk single malt whisky liggandes på ekfat sedan 2009.

I beställningssortimentet på Systembolaget

Produkterna som Norrtelje Brenneri tillverkar är i viss mån möjliga att beställa via Systembolagets webbsida och hämta i butik. Som exempel kan vi i dessa tider tipsa om Roslagsglögg Stark Äppelglögg.

Familjär webbsida

Webbsidan skulle försöka anamma den lokala och den familjära känslan som präglar bränneriet. Mycket bilder och ett galleri fanns bland önskemålen.

Plugin till WordPress

Till Norrtelje Brenneris webbsida behövde vi bygga en WordPress-plugin. Webbsidor som visar/gör reklam för sprit får inte rikta sig till någon som är under 20 år. Tyvärr känns regeln inte speciell anpassat för Internet då det inte finns något säkert sätt att kontrollera ålder. Den lösning vi fick bygga är dock tillräcklig för att blidka myndigheterna.

Vi kommer skriva mer om ålders-verifierings-pluggen i en separat bloggpost.