I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Lugn tisdag med mycket skratt – Webbyrå-veckan 46-10

16 november 2010

Alla på plats idag vilket visade sig bli en hyfsat lugn dag.

Frukost

Klockan 9.00 brukar vi äta lite frukost och idag passade vi på att kombinera detta med vårt veckomöte. På veckomötet går vi igenom alla pågående projekt och hur status är för respektive.

Material från kunder

DS har jagat lite kunder kring dels slutgodkännande och dels för att få in material för innehåll. Att få leverans av material och textinnehåll är i många fall något som brukar dra ut på tiden.

Många skisser i slutskede

JG slutförde skisserna kring spritsidan från gårdagen, justerade lite på en ”teaser” samt påbörjade de sista ändringarna på den nya webbsidan till en kund som arbetar med fraktlösningar. Dessa går nu tillbaka till kunder för synpunkter och kan därefter förhoppningsvis börja kodas. Teasers är förresten 4- eller 6-sidiga folders som används av bolag för att marknadsföra emissioner.

Problem med teckensnitt

Vi upptäckte under morgonen att det lästes in för många scriptfiler på några av de webbsidor vi bygger på just nu och detta åtgärdades av LP.

Skratten

Ja, humor är mycket viktigt på webbyrån och idag har det varit extra mycket kommentarer och diskussioner kring roliga ämnen. Vi kan avslöja att DS gör riktigt bra imitationer av många kända och mindre kända personer/karaktärer.

Karaktärer

  • AW – Andreas Wedberg
  • JG – Johan Gustafsson
  • DS – Dan Svensson
  • LP – Linda Pettersson