I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Jobba på Plucera Webbyrå?

6 juli 2010

Plucera Webbyrå levererar bra och prisvärda lösningar för webb och print med fokus på WordPress som plattform. Vi har vår bas i Ängelholm, Skåne, men arbetar mot kunder i hela Sverige.

Vi söker antingen…

Formgivare/designer

Du har en stor fallenhet för färg form och design och tycker det är roligt att designa webbsidor med hög kvalitet. Du använder verktyg som Photoshop och Illustrator i ditt arbete. Om du har kunskaper om CSS och XHTML är det bra, men absolut inget krav, det räcker att du är van internetanvändare. Du får också möjlighet att agera projektledare och leda allt kring projektet och dina medarbetare.

eller…

Teknisk webbdesigner

Du kan XHTML, CSS, JavaScript/jQuery och kanske en aning PHP. Om du arbetat med WordPress tidigare är det utomordentligt. Detsamma gäller SEO och kunskaper kring hur Google fungerar. Du kan ta i princip vilken designskiss som helst och omvandla detta till en webbsida i standardiserade format. Har du dessutom bra känsla för design är det ett plus. Även du får möjlighet att driva projekt som projektledare.

…och kanske båda.

Övrigt

Du kommer att arbeta i ett, än så länge, litet men glatt gäng där vi har högt i tak och humor är en väldigt viktig egenskap. Vi söker dig som inte tar dig själv på för stort allvar.

Hos oss får du en bärbar dator och en iPhone, det är våra huvudsakliga arbetsverktyg. Du får fri tillgång till kaffe, riktigt kaffe, inte sådant där maskingjort skit som smakar äckligt.

Du är välbekant med webben och social media. Bloggande och twittrande är inga nyheter för dig. Google använder du varje dag.

Mer om Plucera

Plucera Webbyrå är precis i början av ett expansivt skede där vi räknar med att anställa ett antal nya personer de närmaste åren.

Vi finns på Järnvägsstationen i Ängelholm så om du har för avsikt att pendla från t.ex. Helsingborg är det 50m från tågets perrong till kontoret.

När du söker

Vi vill ha en personlig beskrivning av dig själv, ju mer unik den är desto bättre. Hoppa över sådant som ”jag är glad, positiv, framåt” och andra klyschor för de egenskaperna räknar vi redan med att du har. Du bör dock skicka med arbetsprover eller länkar till saker du skapat.

Du bör även redogöra för tre webbsidor som inspirerar dig och varför.

Du skickar din ansökan, eller länk till ansökan, via e-post till info(snabel-a)plucera(punkt)se och senast så snart som möjligt. Märk din ansökan med den tjänst du söker och skriv även var du hittade infon om jobben. Vi behandlar ansökningar löpande.

Ja just det, vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Så. Du är välkommen att höra av dig!