I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Fredag – Webbyrå-veckan 46-10

19 november 2010

Fredagar blir ofta en dag då vi städar upp sådant som fått ligga lite för länge eller inte hunnits med tidigare under veckan.

Frukost med vänner

På fredagar turas vi om att bjuda på frukost med våra företagsgrannar. På andra våningen av järnvägsstationen sitter tre mindre företag i gemensamma lokaler och vi brukar därför varje fredag träffas för att äta frukost.

Planering av julfest

Vi har även planerat in och bokat årets julfest. Det kommer bli i Helsingborg med en klassisk tura (man åker båt fram och tillbaka mellan Helsingborg och Helsingör, ätandes och drickandes).

Skissgodkännande

Kunden som säljer datorutrustning har nu godkänt skissen på startsidan och vi kommer gå vidare med design/skiss på övriga delar av webbsidan.

Buritos till lunch

AW, DS & LP vandrade vid lunchtid till den relativt nya Buritos-vagnen på torget i Ängelholm och provade denna maträtt för första gången. Vi kommer nog handla där fler gånger.

Spritföretagets webbsida strax klar

LP arbetade större delen av dagen med att koda färdigt webbsidan åt vår kund, spritföretaget. Nästa steg är att lägga upp WP-mallar och därefter innehåll.

Strumpor

DS har fortsatt arbeta med strumpor och idag fått lägga en hel del tid på att komma runt buggar i alla våras favorit-webbläsare, Internet Explorer.

Webbyrå-veckan slut

Detta var sista bloggposten i vår Webbyrå-vecka-serie. Vi får se om den kommer tillbaka någon gång i framtiden.

Karaktärer

  • AW – Andreas Wedberg
  • JG – Johan Gustafsson
  • DS – Dan Svensson
  • LP – Linda Pettersson