I bloggen hittar du nyheter från Plucera Webbyrå

Arbetet med plucera.se inleds

3 november 2009

Vi har en tradition, nästan sedan starten av Plucera, att vi bygger om plucera.se varje år. Den 2:e januari 2010 är det därför traditionsenligt dags för en ny version av vår webbsida.

Dumt? Onödigt? Tja, jag brukar likna det vid en inredningsbutik som skulle visa möbler som var ”trendiga” för några år sedan. Vårt initiativ innebär inte att vi rekommenderar andra att göra om sin webb varje år, i många fall skulle det till och med vara en dum idé.

Men nu som sagt börjar året närma sig sitt slut och därför börjar vi planeringsarbetet med den nya webben. Vi har en del idéer om vad som ska finnas på den nya sidan, men vi tar gärna emot förslag på vad som hade varit kul. Riktigt bra förslag kommer vi dessutom belöna!

Tanken är att vi ska redovisa arbetets gång på ett sätt vi inte känner att vi vill, eller kan, när det gäller våra kund-projekt, med täta återkopplingar och kanske visa upp våra designförslag osv.

Tyvärr finns inte koden för Pluceras första webbsida sparad någonstans, vi har dock fullt fungerande versioner av våra gamla webbsidor tillgängliga och vi tänkte släppa screenshots på dessa lite längre fram.