Plucera Webbyrå
- Webbdesign och grafisk formgivning

Få offert inom 24h

Offert på webbsida eller trycksak inom 24h

Vi vill att ni snabbt ska kunna få en uppfattning av hur mycket det skulle kosta att göra om Er webbsida.

Därför har vi byggt upp ett formulär för offertförfrågan nedan. Om Ni fyller i formuläret korrekt lovar vi att ni har en offert tillbaka inom 24h (det kan dröja lite längre om ni gör förfrågan på helg- och röda dagar).

Just nu är formuläret byggt endast för webb, men kontakta oss via e-post för fråga på uppdrag inom print/trycksak så återkommer vi till Er snarast.

 Helhetslösning med WordPress Endast design, CSS/XHTML-kodning CSS/XHTML-kodning av befintlig design (vänligen bifoga skiss) CSS/XHTML-kodning av befintlig design samt uppbyggnad i WordPress (vänligen bifoga skiss)


 Ja Nej Bara om jag måste


2+2=? 

"Plucera Webbyrå i Helsingborg, Skåne, arbetar med webbdesign vilket innebär att vi bygger webbsidor, främst i verktyget WordPress. Våra webbsidor är unikt formgivna och fungerar i alla moderna webbläsare. Vi arbetar även med sökmotoroptimering, SEO, och konsultation inom social media som Facebook & Twitter. Många av våra kunder hjälper vi dessutom med formgivning av trycksaker, som årsredovisningar, reklamfoldrar och visitkort. Vi kan även designa logotyper."

"Vi arbetar med kunder i hela Sverige, så söker du t.ex. webbyrå i Helsingborg eller webbyrå i Ängelholm kan vi hjälpa Er."

  • © 2003-2015 Plucera AB
  • Post- och besöksadress: Plucera AB, Nedre Långvinkelsgatan 34, 252 34 Helsingborg
  • Ring till oss: 042-12 15 15
  • E-posta oss: info@plucera.se